Synopsis Cerita Dongeng Kanak2

Tablet Kanak2 7" Berharga Rm149 Intanberlian

Kamera TABLET ni ada depan belakang.. tapi kecikla u all, hanya 0.3MP sahaja Tapi saya tak kisah bab2 kamera ni.. Yela, Alisha bukan nak ambik gambar lepas tu koleksi cerpencerpen novelnovel ceritacerita percuma karya cerpen, novel, cerita terbaru dan akan datang dari pihak kami terus ke email anda. masukkan email anda:- email:
Read more »

Koleksi Cerpencerpen Novelnovel Ceritacerita

percuma karya cerpen, novel, cerita terbaru dan akan datang dari pihak kami terus ke email anda. masukkan email anda:- email: alishael intanberlian Selain dari MIL, abah & mak, saya pun sediakan kelengkapan raya jugak untuk Alisha & Aqilah Si Alisha tu dah tak sabar nak pakai baju & kasut raya 2 beradik tu
Read more »

Catatan Si Merah Silu Menyelesaikan Bab Perak Cerita

Assalamualaikum semua. Ada perkembangan terbaru yang menyebabkan cerita perjalanan ke Brunei harus diketepikan dahulu buat beberapa hari. Merujuk pada gambar zaman kanakkanak artis por malaysiadulu dan Comelnyerrr si kecik nie kansini lah Diana Danielle masa kecik2mcm mat salleh kansrambut memang natural blonde taw..bukan celup2 Nie Diana
Read more »

Sayangkuzie Langsir Slidding Door

Alhamdulillah. .. akhirnya siap juga langsir baru ni.. untuk pintu sliding baru hoho emmm benda baru mestilah exited lebih kan heheh Oklah jom dengar sayangkuzie apa ada kat gm plaza kl GM Plaza KL akhirnya sampai juga pagi2 lagi dah sampai sini. seronok jalan pagi2 tak sesak dengan manusia.. kat sini serba serbi murah tapi dengan
Read more »

WEDANG JAGUNG CAMPUR

Untuk 10 porsi Bahan: 4 buah jagung manis, dipipil 5 buah pisang kepok, dipotong bulat 3 lembar roti tawar, dipotong dadu 2.000 ml santan dari 1 butir kelapa 100 gram jahe kupas yang sudah dimemarkan 2 cm kayu manis 1/2 sendok teh garam 100 gram gula pasir 100 gram gula merah, disisir 2 lembar daun pandan Cara Membuat: Rebus santan, …Read more »

Bakmi Panjang Umur

Bahan: 300 gram mie telur kering 1 sdt garam 2 sdm minyak untuk menumis 1 sdt minyak goreng Air untuk merebus 3cm jahe, memarkan 100 gram rebung iris sebesar korek api 125 gram tauge, buang ekornya 100 gram wortel, iris sebesar korek api 2 tangkai daun bawang potong potong 3 sdm kecap asin 1 sdm minyak wijen 100 ml air …Read more »

Kukis Hias

Bahan-bahan: 150 gram margarin 100 gram gula halus 1 butir kuning telur 175 gram tepung terigu 25 gram coklat bubuk 1 sdt pasta coklat 250 gram gula halus ayak 1 butir putih telur 10 ml air jeruk nipis 1 sdm pasta vanila pewarna makanan Cara membuat : Kocok margarin dan gula halus selama 2 menit, masukan kuning telur. Kocok kembali …Read more »

18MB - 1.7627 seconds