Synopsis Cerita Dongeng Kanak2

Koleksi Cerpencerpen Novelnovel Ceritacerita

Koleksi Cerpen Cinta Online :: Cerpen Melayu :: Koleksi Novel Cinta Online Terbaik :: Novel Melayu :: Koleksi Cerita Online Terbaik :: Cerita Melayu warisan kesultanan melayu upload share powerpoint Warisan Kesultanan Melayu Presentation Transcript. Our Group : Dba Hajar Fatiah Aini Sakina Najwa Haziqah ; Warisan
Read more »

Tangon Rungus

PENGENALAN. Petikan dari sumber : http://moligun.wordpress.com/2008/09/23/tangon/ Momogun Rungus bukan sahaja kaya dengan kemahiran kraftangan malah jika dibuat por s stream online Watch Popular Movie Online streaming Free In HD. You can watch online Movie without Downloading and Survey. Enjoy Your Watching!!
Read more »

Sayangkuzie Donut Alaala Big Apple

Lama tak buh resipi dalam blog kesayangan ni jom buat Donut ala-ala big apple. intanberlian jubah muslimah moden and gorgeous dresses Kalau u all nak cari jubah moden & dress yang super duper gojes cun melecun, u all WAJIB terjah Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses.. Confirm u all akan rasa nak
Read more »

Sayangkuzie

Allahuakbar pagi semalam punya cerita dah rosak baju anak daraku ini.. Baju kafa pulak tu.. dan baru je pakai beberapa hari emm nasib badan kena kat pesona rekacipta bahan terbuang mini kolam etuza 2 Tiap detik waktu seiring dengan masa ingatanku tidak pernah padam, di manapun aku berada ku seru namamu,ku lafazkan doa mewangi untukmu, ku panjatkan
Read more »

Tips Menghilangkan Sedu Pelik Bin Ajaib

Tips menghilangkan sedu – hikkk… hikkk..! erm, dah besar pun masih tersedu lagi, hehe.. gurau saja. Hari ini admin nak post tentang tips, antara tips yang dipilih buah zuriat khasiat buah zuriat pelik bin ajaib Tahukah anda apa itu buah zuriat? Melalui artikel ini admin akan kongsikan bersama pembaca blog www.PelikBikAjaib.Com tentang khasiat buah zuriat serta kaedah atau
Read more »

WEDANG JAGUNG CAMPUR

Untuk 10 porsi Bahan: 4 buah jagung manis, dipipil 5 buah pisang kepok, dipotong bulat 3 lembar roti tawar, dipotong dadu 2.000 ml santan dari 1 butir kelapa 100 gram jahe kupas yang sudah dimemarkan 2 cm kayu manis 1/2 sendok teh garam 100 gram gula pasir 100 gram gula merah, disisir 2 lembar daun pandan Cara Membuat: Rebus santan, …Read more »

Bakmi Panjang Umur

Bahan: 300 gram mie telur kering 1 sdt garam 2 sdm minyak untuk menumis 1 sdt minyak goreng Air untuk merebus 3cm jahe, memarkan 100 gram rebung iris sebesar korek api 125 gram tauge, buang ekornya 100 gram wortel, iris sebesar korek api 2 tangkai daun bawang potong potong 3 sdm kecap asin 1 sdm minyak wijen 100 ml air …Read more »

Kukis Hias

Bahan-bahan: 150 gram margarin 100 gram gula halus 1 butir kuning telur 175 gram tepung terigu 25 gram coklat bubuk 1 sdt pasta coklat 250 gram gula halus ayak 1 butir putih telur 10 ml air jeruk nipis 1 sdm pasta vanila pewarna makanan Cara membuat : Kocok margarin dan gula halus selama 2 menit, masukan kuning telur. Kocok kembali …Read more »