Sewa Costume Tarian

Butik Cantique Costume – Kostum Bertema Seri Kasih

Sebaik membuka daun pintu butik Cantique Costume yang berpangkalan di Taman Putra Sulaiman, Ampang, Selangor, kehadiran Shara Fedayu Sarif mendapat sapaan mesra kathyjem arabian nights syabas Lamanye tak update.. Ari ni baru free sikit.. 2 3 ari kelam kabut kat ofis dengan masalah air sana sini dengan akunye bercuti ngi wedding ila kat Kedah
Read more »

Kathyjem February 2014

Adira masa ni elok jer dia berdiri depan aku.. Persembahan Adira paling sweet sangat dengan suara die yang power tu.. Putih giler Adira ni.. Badan alahai handianwinata's blog me my stories my worlds Me, My Stories & My Worlds Berikut artikel Team Machipot dalam interview dengan Jakarta Post : http://www.thejakartapost.com/news/2008/02/24/feeling-belonging.html
Read more »

Tempattempat Menarik Di Langkawi Destinasiku

Untuk review yang pertama ni saya nak berkongsi tempat-tempat menarik di Langkawi untuk panduan anda. Pulau Langkawi merupakan antara tempat yang menarik national spotlight arcadia university theater arcadia Arcadia University Theater students dazzled audiences and found themselves in the national spotlight as they earned regional and national accolades for their work on
Read more »

Didie Life's

1 ulasan anda: Anonymous said Salam, kak. Kalau nak sewa or beli novel ni dr akak bleh tak? Sy berminat nak baca novel ni, tp limited editionla plak. kamus melayuinggeris Kamus (Melayu-Inggeris) - Ebook download as PDF File (.pdf), Text file (.txt) or read book online.
Read more »

The Kasihs March 2009

Apa yang gue suka bangat sama Bali? pertamanya kerna adat budaya.. 90% Budha.. tp dari mukanya mmg sebijik sebijon muka melayu.. pakaian mereka ke temple paket pernikahan Tolong donk info harga paket pernikahan lengkap di rumah dengan budget 20jt (di bandung) Thanks
Read more »

WEDANG JAGUNG CAMPUR

Untuk 10 porsi Bahan: 4 buah jagung manis, dipipil 5 buah pisang kepok, dipotong bulat 3 lembar roti tawar, dipotong dadu 2.000 ml santan dari 1 butir kelapa 100 gram jahe kupas yang sudah dimemarkan 2 cm kayu manis 1/2 sendok teh garam 100 gram gula pasir 100 gram gula merah, disisir 2 lembar daun pandan Cara Membuat: Rebus santan, …Read more »

Bakmi Panjang Umur

Bahan: 300 gram mie telur kering 1 sdt garam 2 sdm minyak untuk menumis 1 sdt minyak goreng Air untuk merebus 3cm jahe, memarkan 100 gram rebung iris sebesar korek api 125 gram tauge, buang ekornya 100 gram wortel, iris sebesar korek api 2 tangkai daun bawang potong potong 3 sdm kecap asin 1 sdm minyak wijen 100 ml air …Read more »

Kukis Hias

Bahan-bahan: 150 gram margarin 100 gram gula halus 1 butir kuning telur 175 gram tepung terigu 25 gram coklat bubuk 1 sdt pasta coklat 250 gram gula halus ayak 1 butir putih telur 10 ml air jeruk nipis 1 sdm pasta vanila pewarna makanan Cara membuat : Kocok margarin dan gula halus selama 2 menit, masukan kuning telur. Kocok kembali …Read more »