Sewa Costume Tarian

Time And Pressure Mask Masquerade

Dan mcm tahun lepas jugak, tahun ni aku and Haneff diminta buat persembahan jugak la.. but this time ok sikit sebb diorg bgtau awalso aku boleh la kathyjem arabian nights syabas Lamanye tak update.. Ari ni baru free sikit.. 2 3 ari kelam kabut kat ofis dengan masalah air sana sini dengan akunye bercuti ngi wedding ila kat Kedah
Read more »

Kathyjem February 2014

Cover depan Majalah ni Vivy Yusof.. Aku pon macam die jugak baru setahun berhijab dan paling suke tengok fesyen hijab die semua simple dan klasik.. handianwinata's blog me my stories my worlds Me, My Stories & My Worlds Berikut artikel Team Machipot dalam interview dengan Jakarta Post : http://www.thejakartapost.com/news/2008/02/24/feeling-belonging.html
Read more »

Destinasi Menarik Malaysia U Pangkor

Untuk ke Pulau Pangkor, jika memandu dari Kuala Lumpur akan mengambil masa lebih kurang 3 jam, ditambah lagi dalam 45 minit sehingga 1 jam untuk sampai ke tempattempat menarik di langkawi destinasiku Untuk review yang pertama ni saya nak berkongsi tempat-tempat menarik di Langkawi untuk panduan anda. Pulau Langkawi merupakan antara tempat yang menarik
Read more »

Kain Batak

Busana Tradisional Batak Taman Mini Indonesia Indah 15 Jan 2010 Pada busana pengantin perempuan Batak Toba hampir semua pakaian yang dipakai terdiri dari kain moon punyer blog may 2014 Jubah nih hadiah dari Princesslilzahra Punya la cik Yaya duk kata nak bawak pegi nerseri n pegi ngaji . Amboi glamers gitu kalau gie ngaji pakai cam nih
Read more »

Kamus Melayuinggeris

Kamus (Melayu-Inggeris) - Ebook download as PDF File (.pdf), Text file (.txt) or read book online. cik betty tulistulis bera dengan fesyen ala Aku dengan risya. Barulah nampak seluar yang aku pakai. Itu seluar pallazo. RM35 je aku beli. Pallazo pants antara fesyen 70's juga. Nampak tak belt yang
Read more »

WEDANG JAGUNG CAMPUR

Untuk 10 porsi Bahan: 4 buah jagung manis, dipipil 5 buah pisang kepok, dipotong bulat 3 lembar roti tawar, dipotong dadu 2.000 ml santan dari 1 butir kelapa 100 gram jahe kupas yang sudah dimemarkan 2 cm kayu manis 1/2 sendok teh garam 100 gram gula pasir 100 gram gula merah, disisir 2 lembar daun pandan Cara Membuat: Rebus santan, …Read more »

Bakmi Panjang Umur

Bahan: 300 gram mie telur kering 1 sdt garam 2 sdm minyak untuk menumis 1 sdt minyak goreng Air untuk merebus 3cm jahe, memarkan 100 gram rebung iris sebesar korek api 125 gram tauge, buang ekornya 100 gram wortel, iris sebesar korek api 2 tangkai daun bawang potong potong 3 sdm kecap asin 1 sdm minyak wijen 100 ml air …Read more »

Kukis Hias

Bahan-bahan: 150 gram margarin 100 gram gula halus 1 butir kuning telur 175 gram tepung terigu 25 gram coklat bubuk 1 sdt pasta coklat 250 gram gula halus ayak 1 butir putih telur 10 ml air jeruk nipis 1 sdm pasta vanila pewarna makanan Cara membuat : Kocok margarin dan gula halus selama 2 menit, masukan kuning telur. Kocok kembali …Read more »

7.37MB - 1.0102 seconds