Sewa Costume Tarian

Budiayugadancemagic

budiayugadancemagic HISTORY'S OF BUDI AYUGA for everyone BUDI AYUGA ART PERFORMANCE STUDIO adalah sebuah wadah berkumpulnya sekelompok seniman dari berbagai cabang kathyjem arabian nights syabas Lamanye tak update.. Ari ni baru free sikit.. 2 3 ari kelam kabut kat ofis dengan masalah air sana sini dengan akunye bercuti ngi wedding ila kat Kedah
Read more »

Handianwinata's Blog Me My Stories My Worlds

Me, My Stories & My Worlds Berikut artikel Team Machipot dalam interview dengan Jakarta Post : http://www.thejakartapost.com/news/2008/02/24/feeling-belonging.html tempattempat menarik di langkawi destinasiku Untuk review yang pertama ni saya nak berkongsi tempat-tempat menarik di Langkawi untuk panduan anda. Pulau Langkawi merupakan antara tempat yang menarik
Read more »

Moon Punyer Blog Hong Kong Disneyland Part 3

Day 2 Memandang kan kami mmg dtg kat sini semata mata nak masuk Hong Kong Disneyland maka 2 hari la kamik masuk kat dalam tew hahahhaha sebab banyak sangat cik betty tulistulis bera dengan fesyen ala Assalamualaikum.. Harap anda bersabarlah dengan entri yang panjang nih hehe. Tarik nafas dalam-dalam. Hembussss Ayuh! Mulakan. Alhamdulillah. Selesai
Read more »

December 2007 Diari Berahi Yasmeen

“Hehe.. Aku nak buat tema Halloween Nite. Kau bleh lah sewa baju nak jadi Mermaid ke apa.. Tapi kau jgn jadi French Chambermaid tau. Tu aku dah book. Hehe.” “Wah. website designpany india logo agency india indore Logo Creation agency, Brochure design company, bhopal web designing, india designer, flash presentation, animation in india, corporate presentation, 2D and 3D
Read more »

Job Search United States Job Search Smarter Incruit

Job search by Incruit. All United States jobs. Search jobs from job boards, associations and company websites on us.incruit.com Job Search Smarter. sukhumvit restorant di kg baru miangkam punya cerita hey uols,Hari ni teringin pula nak buat review tentang makan kat Restoran Sukhumvit di Kg Baru. Ini pun sebab mengidam teringin nak repeat balik makan kat
Read more »

WEDANG JAGUNG CAMPUR

Untuk 10 porsi Bahan: 4 buah jagung manis, dipipil 5 buah pisang kepok, dipotong bulat 3 lembar roti tawar, dipotong dadu 2.000 ml santan dari 1 butir kelapa 100 gram jahe kupas yang sudah dimemarkan 2 cm kayu manis 1/2 sendok teh garam 100 gram gula pasir 100 gram gula merah, disisir 2 lembar daun pandan Cara Membuat: Rebus santan, …Read more »

Bakmi Panjang Umur

Bahan: 300 gram mie telur kering 1 sdt garam 2 sdm minyak untuk menumis 1 sdt minyak goreng Air untuk merebus 3cm jahe, memarkan 100 gram rebung iris sebesar korek api 125 gram tauge, buang ekornya 100 gram wortel, iris sebesar korek api 2 tangkai daun bawang potong potong 3 sdm kecap asin 1 sdm minyak wijen 100 ml air …Read more »

Kukis Hias

Bahan-bahan: 150 gram margarin 100 gram gula halus 1 butir kuning telur 175 gram tepung terigu 25 gram coklat bubuk 1 sdt pasta coklat 250 gram gula halus ayak 1 butir putih telur 10 ml air jeruk nipis 1 sdm pasta vanila pewarna makanan Cara membuat : Kocok margarin dan gula halus selama 2 menit, masukan kuning telur. Kocok kembali …Read more »

3.47MB - 0.9843 seconds