Sewa Costume Tarian

Kathyjem Arabian Nights Syabas

Lamanye tak update.. Ari ni baru free sikit.. 2 3 ari kelam kabut kat ofis dengan masalah air sana sini dengan akunye bercuti ngi wedding ila kat Kedah kathyjem february 2014 Cover depan Majalah ni Vivy Yusof.. Aku pon macam die jugak baru setahun berhijab dan paling suke tengok fesyen hijab die semua simple dan klasik..
Read more »

Handianwinata's Blog Me My Stories My Worlds

Me, My Stories & My Worlds Berikut artikel Team Machipot dalam interview dengan Jakarta Post : http://www.thejakartapost.com/news/2008/02/24/feeling-belonging.html menikmati indahnya nusa lembongan bersama bounty cruises Blog www.e-kuta.com, blog dengan informasi liburan, paket tour bali, hotel, bisnis, spa, cruise, rafting, tiket pertunjukan, sewa mobil dan informasi panduan untuk
Read more »

Tempattempat Menarik Di Langkawi Destinasiku

Untuk review yang pertama ni saya nak berkongsi tempat-tempat menarik di Langkawi untuk panduan anda. Pulau Langkawi merupakan antara tempat yang menarik jalanjalanku hongkong shenzhen macau blogspot Blog ini berisi pengalaman saya selama jalan jalan kemana aja, baik sendiri, bersama teman maupun keluarga.. Semoga bisa menjadi berkat
Read more »

Kamus Melayuinggeris

Kamus (Melayu-Inggeris) - Ebook download as PDF File (.pdf), Text file (.txt) or read book online. pdk selayang cbr selayang march 2011 PDK Selayang (Pusat Pemulihan Dalam Komuniti Selayang) telah ditubuhkan pada 1hb Sept 1991, oleh sekumpulan ibubapa kepada kanak-kanak kurang upaya (pada
Read more »

Cik Betty Tulistulis Bera Dengan Fesyen Ala

Aku dengan risya. Barulah nampak seluar yang aku pakai. Itu seluar pallazo. RM35 je aku beli. Pallazo pants antara fesyen 70's juga. Nampak tak belt yang december 2007 diari berahi yasmeen “Hehe.. Aku nak buat tema Halloween Nite. Kau bleh lah sewa baju nak jadi Mermaid ke apa.. Tapi kau jgn jadi French Chambermaid tau. Tu aku dah book. Hehe.” “Wah.
Read more »

WEDANG JAGUNG CAMPUR

Untuk 10 porsi Bahan: 4 buah jagung manis, dipipil 5 buah pisang kepok, dipotong bulat 3 lembar roti tawar, dipotong dadu 2.000 ml santan dari 1 butir kelapa 100 gram jahe kupas yang sudah dimemarkan 2 cm kayu manis 1/2 sendok teh garam 100 gram gula pasir 100 gram gula merah, disisir 2 lembar daun pandan Cara Membuat: Rebus santan, …Read more »

Bakmi Panjang Umur

Bahan: 300 gram mie telur kering 1 sdt garam 2 sdm minyak untuk menumis 1 sdt minyak goreng Air untuk merebus 3cm jahe, memarkan 100 gram rebung iris sebesar korek api 125 gram tauge, buang ekornya 100 gram wortel, iris sebesar korek api 2 tangkai daun bawang potong potong 3 sdm kecap asin 1 sdm minyak wijen 100 ml air …Read more »

Kukis Hias

Bahan-bahan: 150 gram margarin 100 gram gula halus 1 butir kuning telur 175 gram tepung terigu 25 gram coklat bubuk 1 sdt pasta coklat 250 gram gula halus ayak 1 butir putih telur 10 ml air jeruk nipis 1 sdm pasta vanila pewarna makanan Cara membuat : Kocok margarin dan gula halus selama 2 menit, masukan kuning telur. Kocok kembali …Read more »

3.47MB - 1.1297 seconds