Macam Macam Hantaran

Macam Macam Ada

Memang sudah menjadi trend mengambil gambar pra perkahwinan di Malaysia ini. Bakal pengantin, Farawahida juga tidak melepaskan peluang mengambil gambar perkahwinan cinta itu indah segmen macam cantik je macamel je Macam shantekkk jee.. Macam Shomel je.. *Macam gediksss je*.. haha.. yang belakang tu sesuai laaa sangat kan.. :p Just For Fun! =) settle BW : 90 Peserta
Read more »

Bunga Hantaran Hantaran Perkahwinan Terkini

We provide special flower arrangement for hantaran, hand bouquet, hamper and bunga telur for wedding and any events. macam macam ada Berkongsi sedikit pengalaman dan ilmu yang ada dalam hidup ini mengenai BUNGA, RESEPI, HAIWAN PELIHARAAN DAN GUBAHAN HANTARAN atau apa apa saja
Read more »

Macam Macam Ada Orkid

Berkongsi sedikit pengalaman dan ilmu yang ada dalam hidup ini mengenai BUNGA, RESEPI, HAIWAN PELIHARAAN DAN GUBAHAN HANTARAN atau apa apa saja izah muffin lover tempahan fondant cupcakes utk hantaran Anonymous said [Reply to comment] The articleice Machines introduces:This article about How To Buy Commercial Ice Machines For Restaurant,With the
Read more »

Macammacam Alat Perlindungan Diri K3 Muhammad Tanthowi

Fungsinya melindungi kaki dari jatuhnya barang berat maupun hantaran listrik yang akan menyambar kita apabila kaki terkontak langsung ke tanah. mama kembar 3 macam tak sanggup je blogspot Mama Kembar 3 Hi! I'm Nani a.k.a. Mama Kembar 3 - a mother to triplets boys, who believes that miracles do happen and patience is a virtue. Mama + Ayah
Read more »

Gubahan Hantaran Indahkraft

Ingat lagi tak? hari tu saya ada cerita sikit pasal photoshoot dengan Majalah Pesona Pengantin. Dah bersarang tak update. Nak buat macam mana tuan rumah sibuk. rasa hati masalah hantaran kahwin 11. "Tapi Zaman Rasulullah dulu Mahar senaskah Al-Quran saja, kan elok kalau macam tu, nanti aku kahwin aku nak hantaran senaskah Al-quran je lah, so sweet"
Read more »

WEDANG JAGUNG CAMPUR

Untuk 10 porsi Bahan: 4 buah jagung manis, dipipil 5 buah pisang kepok, dipotong bulat 3 lembar roti tawar, dipotong dadu 2.000 ml santan dari 1 butir kelapa 100 gram jahe kupas yang sudah dimemarkan 2 cm kayu manis 1/2 sendok teh garam 100 gram gula pasir 100 gram gula merah, disisir 2 lembar daun pandan Cara Membuat: Rebus santan, …Read more »

Bakmi Panjang Umur

Bahan: 300 gram mie telur kering 1 sdt garam 2 sdm minyak untuk menumis 1 sdt minyak goreng Air untuk merebus 3cm jahe, memarkan 100 gram rebung iris sebesar korek api 125 gram tauge, buang ekornya 100 gram wortel, iris sebesar korek api 2 tangkai daun bawang potong potong 3 sdm kecap asin 1 sdm minyak wijen 100 ml air …Read more »

Kukis Hias

Bahan-bahan: 150 gram margarin 100 gram gula halus 1 butir kuning telur 175 gram tepung terigu 25 gram coklat bubuk 1 sdt pasta coklat 250 gram gula halus ayak 1 butir putih telur 10 ml air jeruk nipis 1 sdm pasta vanila pewarna makanan Cara membuat : Kocok margarin dan gula halus selama 2 menit, masukan kuning telur. Kocok kembali …Read more »