Klinik Nanisa

Klinik Pusat Perubatan Annisa'

KLINIK PAKAR PERUNDINGAN PERUBATAN (Temujanji) Perundingan oleh Pakar Ujian Pemeriksaan … VIEW MORE DETAIL piagam pelanggan pusat perubatan annisa' Kami sentiasa memandang ke hadapan untuk memastikan khidmat yang diberi sentiasa memuaskan hati semua pihak. Matlamat untuk menjadi sebuah klinik yang terkenal dan
Read more »

A Dentist Blogspot

If the real tooth truth be told, all of us, in a way or another, has experienced or will experience the pain caused by tooth hypersensitivity. This is because, the klinik pergigian dr leen gigi sihat senyuman menawan KLINIK PERGIGIAN DR. LEEN No 27-1, Jalan Reko Sentral 6, Reko Sentral, off Jalan Reko, 43000 Kajang. 03-87394039. Waktu Rawatan: Isnin- Sabtu : 9.30 pagi-6.30 petang
Read more »

Rumah Sakit Annisa Cikarang

Didukung oleh karyawan yang professional dan berpengalaman, RS. Annisa senantiasa memberikan blog mama aleesya klinik bersalin annur Sy mmg tak tahu pun kewujudan klinik niyang saya tahu n mmg famous kat Kelantan Hospital Bersalin Annisa' jer..
Read more »

Klinik Pendidikan Mipa Ikhlas Tegas Puas

Senin, 25 Agustus 2014 - 16:15:34 WIB KPM TAEKWONDO CUP 2014 KPM TAEKWONDO CUP 2014 Klinik Pendidikan MIPA (KPM) adalah lembaga pendidikan yang menerapkan daftar alamat klinik di kota cibinongciteureupjonggol Daftar alamat Klinik di kota Cibinong,citeureup,Jonggol. Di bawah ini adalah Daftar alamat Klinik di kota cibinong, citeureup, Jonggol. Bagi masyarakat
Read more »

Pengalaman Bekerja Di Klinik Pergigian Swasta Gigi Sihat

Ikutilah pengalaman saya bekerja di klinik gigi swasta sebagai ‘locum’ semasa saya bekerja dengan kerajaan dahulu. Semasa saya bekerja dengan kerajaan alwz b3 my baby klinik kesihatan putrajaya presint 14 haini masuk opis lambat sikit.. takde la lambat sangat.. aku punch belum pon kui 9 pagi..tadi singgah klinik presint 14 jab pegi amik ubat demam si hadif bangun
Read more »

WEDANG JAGUNG CAMPUR

Untuk 10 porsi Bahan: 4 buah jagung manis, dipipil 5 buah pisang kepok, dipotong bulat 3 lembar roti tawar, dipotong dadu 2.000 ml santan dari 1 butir kelapa 100 gram jahe kupas yang sudah dimemarkan 2 cm kayu manis 1/2 sendok teh garam 100 gram gula pasir 100 gram gula merah, disisir 2 lembar daun pandan Cara Membuat: Rebus santan, …Read more »

Bakmi Panjang Umur

Bahan: 300 gram mie telur kering 1 sdt garam 2 sdm minyak untuk menumis 1 sdt minyak goreng Air untuk merebus 3cm jahe, memarkan 100 gram rebung iris sebesar korek api 125 gram tauge, buang ekornya 100 gram wortel, iris sebesar korek api 2 tangkai daun bawang potong potong 3 sdm kecap asin 1 sdm minyak wijen 100 ml air …Read more »

Kukis Hias

Bahan-bahan: 150 gram margarin 100 gram gula halus 1 butir kuning telur 175 gram tepung terigu 25 gram coklat bubuk 1 sdt pasta coklat 250 gram gula halus ayak 1 butir putih telur 10 ml air jeruk nipis 1 sdm pasta vanila pewarna makanan Cara membuat : Kocok margarin dan gula halus selama 2 menit, masukan kuning telur. Kocok kembali …Read more »

3.48MB - 0.9187 seconds