Kisah Benar Main Cikgu

My First Time Kisah Benar Main Dengan Cikgu Story

Story 32254: Kisah Benar.(Main Dengan Cikgu) - Aku ni bersekolah dekat KL. Masa tu tahun 1993, tahun aku nak SPM lah. So nak dipendekkan cerita, dekat sekolah aku ni kisah benarkisah september 2011 blogspot Rambutnya yang panjang dan lurus, kulitnya yang putih, gebu dan bersih, dan tubuhnya yang montok serta pinggangnya yang ramping itu membuatkan aku tak
Read more »

Kisah Benarkisah Cikgu Tuisyen

Rambutnya yang panjang dan lurus, kulitnya yang putih, gebu dan bersih, dan tubuhnya yang montok serta pinggangnya yang ramping itu membuatkan aku tak djilat hanya entri terhangat disini kisah benar DJilat Blogspot dotCom, DJilat.blogspot.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Gosip Artis Selebriti Malaysia / Antarabangsa, Isu Semasa, Pelik Tapi Benar, Mistik & Paranormal
Read more »

Cerita Anak Muda Kisah Benar Ber

Saya tidak pasti adakah perlu saya menceritakan kisah ini. Ini adalah kisah yang benar-benar berlaku dalam hidup saya. Saya sudah lama membaca kisah-kisah cerita lucah cikgu Makcik Ku Guru Ku ( 41 ) Aku masih ingat lagi.masa tu aku cuti sekolah. Cikgu Pendidikan Moral ( 65 ) Saya seorang murid form 5 berbangsa cina,saya
Read more »

Belia Bangkit Kisah Benar Pramugari Cantik Ditiduri

Sejak dari dulu lagi, kita telah dihidangkan dengan kisah pelbagai jenis hantu antaranya hantu langsuir, hantu galah dan hantu raya. Di bawah ini adalah satu dari zuraini mangsa nafsu cikgu cikgu cerita hangat Seperti biasa pada pagi yang cerah Zuraini bersiap untuk berangkat sekolah.Zuraini, gadis cantik bertubuh tinggi, sexy dan putih mulus.Gadis berkacamata
Read more »

WEDANG JAGUNG CAMPUR

Untuk 10 porsi Bahan: 4 buah jagung manis, dipipil 5 buah pisang kepok, dipotong bulat 3 lembar roti tawar, dipotong dadu 2.000 ml santan dari 1 butir kelapa 100 gram jahe kupas yang sudah dimemarkan 2 cm kayu manis 1/2 sendok teh garam 100 gram gula pasir 100 gram gula merah, disisir 2 lembar daun pandan Cara Membuat: Rebus santan, …Read more »

Bakmi Panjang Umur

Bahan: 300 gram mie telur kering 1 sdt garam 2 sdm minyak untuk menumis 1 sdt minyak goreng Air untuk merebus 3cm jahe, memarkan 100 gram rebung iris sebesar korek api 125 gram tauge, buang ekornya 100 gram wortel, iris sebesar korek api 2 tangkai daun bawang potong potong 3 sdm kecap asin 1 sdm minyak wijen 100 ml air …Read more »

Kukis Hias

Bahan-bahan: 150 gram margarin 100 gram gula halus 1 butir kuning telur 175 gram tepung terigu 25 gram coklat bubuk 1 sdt pasta coklat 250 gram gula halus ayak 1 butir putih telur 10 ml air jeruk nipis 1 sdm pasta vanila pewarna makanan Cara membuat : Kocok margarin dan gula halus selama 2 menit, masukan kuning telur. Kocok kembali …Read more »

18.01MB - 1.0051 seconds