Kelas Belajar Buat Kek

Belajar Teknik Membuat Kek Dan Dekorasi Kek Dan Pastri

Ramai yang tanya kelas deko kek bila nak buat lagi. Ni modul terbaru, saya pilih modul ni sebab banyak yg anda boleh belajar untuk menghasilkan satu kek. kelas belajar buat kek semanis gula GAMBA ATAS ~ 20 april 2013 Linda dan Kak iza belajar buat 2 kek ~ marble cheese brownies & kek karamel ** Lepas ni linda mesti terroor buat kek karamel
Read more »

Kisah Kami Kelas Belajar Buat Kek

Antara aktiviti cuti sekolah Khadija baru-baru ni adalah mengikuti Kelas Belajar Buat Kek. 'Rainbow cupcake' atau kek belang/pelangi. Kelas dianjurkan oleh semanis gula mari masuk kelas dan belajar buat kek di ida dari pahang ( tqvm ye ida..datang buat kali ke empat ke dapurkakzu ) 1 feb 2014 rainbow cake roses & mascarpone tiramitsu cake
Read more »

Chef Gunawan A K A Chef Obie 1001 Dan Resepi Por

gambar rainbow kek.. obie wan juga ada mengadakan kelas membuat Rainbow kek dan Red Velvet kek pada bulan Januari tahun hadapan.. 2013.. 1.Semua bahan belajar buat sabun youtube Belajar Cara Buat Sabun Yang Amat Mudah Produk boleh dapati di www.mysabun.com
Read more »

Belajar Cara Buat Bunga Rose Peony Orkid Dan Teknik

kek bunga rose biru ni masa buat buttercream utk kek nampak tak cantik.. mcm kusam jer tapi bila dah deko dengan bunga yang warna terang baru timbul kelas bakeri belajar buat bakeri dari rumah KelasBakeri.com merupakan laman web perkongsian resepi, tip, dan maklumat berkaitan pembuatan bakeri. Segala maklumat dan gambar dalam laman web ini adalah hak milik
Read more »

My 'xclusively Xpressing' Kelas Menjahit

Jeng-jeng jeng, acik telah secara rasminya enroll ke kelas menjahit dekat kedai jahit makcik kat depan rumah tu, hihi. Sempat lagi tu. Dalam sebulan ada 12 from bakery 2 embroidery jom belajar deko kek bersama Assalamualaikum & salam sejahtera Sume dh masuk kelas ke? hehehe kn ari ni kita nk belajar deko2 kek bersama2 Tuk ari ni kita belajar deko kek
Read more »

WEDANG JAGUNG CAMPUR

Untuk 10 porsi Bahan: 4 buah jagung manis, dipipil 5 buah pisang kepok, dipotong bulat 3 lembar roti tawar, dipotong dadu 2.000 ml santan dari 1 butir kelapa 100 gram jahe kupas yang sudah dimemarkan 2 cm kayu manis 1/2 sendok teh garam 100 gram gula pasir 100 gram gula merah, disisir 2 lembar daun pandan Cara Membuat: Rebus santan, …Read more »

Bakmi Panjang Umur

Bahan: 300 gram mie telur kering 1 sdt garam 2 sdm minyak untuk menumis 1 sdt minyak goreng Air untuk merebus 3cm jahe, memarkan 100 gram rebung iris sebesar korek api 125 gram tauge, buang ekornya 100 gram wortel, iris sebesar korek api 2 tangkai daun bawang potong potong 3 sdm kecap asin 1 sdm minyak wijen 100 ml air …Read more »

Kukis Hias

Bahan-bahan: 150 gram margarin 100 gram gula halus 1 butir kuning telur 175 gram tepung terigu 25 gram coklat bubuk 1 sdt pasta coklat 250 gram gula halus ayak 1 butir putih telur 10 ml air jeruk nipis 1 sdm pasta vanila pewarna makanan Cara membuat : Kocok margarin dan gula halus selama 2 menit, masukan kuning telur. Kocok kembali …Read more »

18.03MB - 1.5187 seconds