Kedai Buku Terpakai

Menjual Buku Terpakai Blogspot

Menjual buku terpakai / novel terpakai dan second hand. Tak payah ke kedai pun. Tak payah traffic jam. Tak payah susah susah cari parking. Nak bayar pun online banking. nisah haron online kedai buku terpakai NISAH HARON bersedia untuk memberi ceramah tentang * hak cipta * penulisan kreatif (cerpen, novel, puisi) * puisi tradisional (pantun, syair, gurindam
Read more »

Jualan Buku

Terkini, kami memadamkan semua entri buku yang sudah terjual bagi memudahkan para pelayar blog kami untuk melihat senarai buku yang belum dibeli sahaja (buku yang jalanjalan 1 kedai buku terpakai my journal Salah satu kedai buku yang menjadi kegemaran aku untuk mendapatkan buku atau majalah. Tapi jangan harap nak ada penghawa dingin macam kat kedai buku MPH
Read more »

Chedinsphere Kedai Buku Terpakai Novel Hut Jualan

Kedai buku/novel/majalah terpakai Novel Hut (cawangan Shah Alam) di Taman Sri Muda, Seksyen 25, Shah Alam akan menutup operasinya selepas Aidil Fitri ini. we buy and sell used books kami menjual dan membeli buku Buku2 di MALAYSIA adalah MAHAL. Mari beli buku terpakai. In MALAYSIA, books are EXPENSIVE. Lets buy used books
Read more »

Perniagaan Kedai Buku Dan Alatulis Untuk Diambil Alih

Peluang perniagaan pada yang baru atau telah berpengalaman. Lokasi kedai strategik iaitu di Bandar Seri Putra berhampiran dengan Kolej Universiti Islam Antarabangsa blog buku murah jual beli buku murah - baru, lama dan terpakai. "dengan service terpantas, jaminan wang anda 100% selamat di tangan kami, tiada sebab anda tidak gembira bersama-sama
Read more »

Cikgu Siti Hazreen Singgah Di Kedai Barangan Terpakai Rengit

Kali ini nak cerita tentang tempat menjual barangan terpakai di Rengit, Batu Pahat. Semalam, setelah ke majlis perkahwinan sahabatku, kereta terus meluncur dari hati kecil insan yang kerdil kedai barangan terpakai Para pembaca boleh memesan buku tersebut melalui laman store kami di www.nbkara.net Pembayaran boleh melalui ke account no.
Read more »

WEDANG JAGUNG CAMPUR

Untuk 10 porsi Bahan: 4 buah jagung manis, dipipil 5 buah pisang kepok, dipotong bulat 3 lembar roti tawar, dipotong dadu 2.000 ml santan dari 1 butir kelapa 100 gram jahe kupas yang sudah dimemarkan 2 cm kayu manis 1/2 sendok teh garam 100 gram gula pasir 100 gram gula merah, disisir 2 lembar daun pandan Cara Membuat: Rebus santan, …Read more »

Bakmi Panjang Umur

Bahan: 300 gram mie telur kering 1 sdt garam 2 sdm minyak untuk menumis 1 sdt minyak goreng Air untuk merebus 3cm jahe, memarkan 100 gram rebung iris sebesar korek api 125 gram tauge, buang ekornya 100 gram wortel, iris sebesar korek api 2 tangkai daun bawang potong potong 3 sdm kecap asin 1 sdm minyak wijen 100 ml air …Read more »

Kukis Hias

Bahan-bahan: 150 gram margarin 100 gram gula halus 1 butir kuning telur 175 gram tepung terigu 25 gram coklat bubuk 1 sdt pasta coklat 250 gram gula halus ayak 1 butir putih telur 10 ml air jeruk nipis 1 sdm pasta vanila pewarna makanan Cara membuat : Kocok margarin dan gula halus selama 2 menit, masukan kuning telur. Kocok kembali …Read more »

6.03MB - 1.3193 seconds