Gambar Tempe Penyet

Zona Bocor Your Blog Description

Your Blog Description here! Jika anda berminat memasang iklan pada web ini silakan kontak tlp 08563308504 ( sms only ) .thx curlybabe's satisfaction nasi ayam penyet Chik Mi said alaaaallaa ayu ade ciken rice wif ayam penyet la,sll dengar citer ayam penyet ni cuma tgak pernah ghase n tgk je nak try la one fine day
Read more »

Peluang Usaha Warung Penyet Surabaya No Franchise Resep

Blog tentang kuliner,bebek goreng,ayam goreng,franchise,waralaba,bisnis,jajanan,resep masakan,warung penyet home sweet home ayam penyet Ok lah, xnak cerita ceriti panjang sangat, nnt boring kan. Jadi akak share lah resepi Ayam Penyet ni yang tentunya dimakan dengan nasi laah, tapi masa
Read more »

Delivery Food In Jakarta

Welcome To -Cicilia Patisserie-"Share Your Love With Sweet Moment from Us" Contact Us: https://twitter.com/cil_patisserie http://instagram.com/cicilia_patisserie resepi masakan ayam penyet yang lazat cik tiemah Ini adalah blog peribadi untuk berkongsi resepi dan sebahagian gambar dan entry adalah hakmilik penulis blog ini dan sebahagian lagi gambar adalah dipinjam
Read more »

Azian Collections Ayam Penyet

Saya ni memang peminat Ayam Penyet. Entah kenapa beria betul nak masak Ayam Penyet untuk juadah hana's family nasi ayam penyet ayam penyet ni mesti kena penyek! ayam oh ayam.. kenapa kena penyet! hehehehehehehehe sedap sgt ker ayam penyet ni. nampak cam ayam goreng berempah jek
Read more »

Nasi Ayam Penyet Arah

Untuk Sup.>> ikut resepi mcm buat sup tu jerr :D. Masukkan garam secukup rasa pada air rebusan ayam.-kite tambah ayu manis, bunga lawang, pelaga dan nasi ayam penyet teratak impian openid berkata Salam Kak Zai, Dah sampai umah akak dah ayam penyet ni ye sedap kan.. kite pun terasa nak buat lagi.hehe Ijan 4 April 2010 8:01 PG
Read more »

WEDANG JAGUNG CAMPUR

Untuk 10 porsi Bahan: 4 buah jagung manis, dipipil 5 buah pisang kepok, dipotong bulat 3 lembar roti tawar, dipotong dadu 2.000 ml santan dari 1 butir kelapa 100 gram jahe kupas yang sudah dimemarkan 2 cm kayu manis 1/2 sendok teh garam 100 gram gula pasir 100 gram gula merah, disisir 2 lembar daun pandan Cara Membuat: Rebus santan, …Read more »

Bakmi Panjang Umur

Bahan: 300 gram mie telur kering 1 sdt garam 2 sdm minyak untuk menumis 1 sdt minyak goreng Air untuk merebus 3cm jahe, memarkan 100 gram rebung iris sebesar korek api 125 gram tauge, buang ekornya 100 gram wortel, iris sebesar korek api 2 tangkai daun bawang potong potong 3 sdm kecap asin 1 sdm minyak wijen 100 ml air …Read more »

Kukis Hias

Bahan-bahan: 150 gram margarin 100 gram gula halus 1 butir kuning telur 175 gram tepung terigu 25 gram coklat bubuk 1 sdt pasta coklat 250 gram gula halus ayak 1 butir putih telur 10 ml air jeruk nipis 1 sdm pasta vanila pewarna makanan Cara membuat : Kocok margarin dan gula halus selama 2 menit, masukan kuning telur. Kocok kembali …Read more »

18.03MB - 0.7704 seconds