Gambar Barang Hantaran Perkahwinan

A L Y A S Y A Q I E R A Senarai Barang Hantaran Pertunangan

Berbeza dengan hantaran pertunangan yang dah dibincangkan sebelum ni dalam entry aku MEMINANG & BERTUNANG, aku buat SEKALI sahaja hantaran which means tak hantaran perkahwinan tips memilih dan contoh barang Adakah anda akan mendirikan rumahtangga dalam masa terdekat ini atau mungkin ini amat berguna apabila jodoh anda telah sampai nanti? Sudahkah anda merancang perkara
Read more »

Sentuhan Nin's Gubahan Hantaran Perkahwinan Dan

Jom dapatkan beberapa koleksi eksklusif barang-barang hantaran dari Sentuhan Nins. Ia pasti amat istimewa bukan sahaja sesuai sekali untuk dijadikan sebagai barang pakej gubahan hantaran perkahwinan pertunangan * Set gubahan hantaran SIAP SEDIA digubah untuk anda. * Anda hanya perlu meletakkan barangan hantaran sahaja ke dalam set gubahan. * Set gubahan
Read more »

Tip Memilih Barang Hantaran Mini Pelamin Buaian

Gubahan Hantaran Bunga Segar, Gubahan Hantaran Bunga Artificial, Gubahan Bunga Tangan, Mini Pelamin, Buaian Berendoi dan Sewaan Peralatan hantaran hantaran pertunangan untuk mai sebelah perempuan Gambar2 ni adalah gubahan hantaran untuk Hari Pertunangan Mai ( jiran kami ) warna yang menjadi pilihan Mai adalah combination warna Gold dan Maroon.
Read more »

7 Gambar Hantaran Syamsul Yusof Dan Puteri Sarah Liyana

Di bawah ini, Katak Comel paparkan beberapa gambar hantaran perkahwinan Syamsul Yusof kepada Puteri Sarah Liyana. Jom terjah dan ong gedek gedek gambar majlis perkahwinan noh hujan dan mizz nina oh Majlis perkahwinan tertutup antara Noh Hujan dan Mizz Nina telah berlangsung di Ampang Jaya.Pihak Noh Hujan menyerahkan tujuh dulang hantaran yang terdiri
Read more »

Adam Hawa Gubahan Hantaran Pertunangan Versi Mak Andam

Bila sebut sahaja Majlis Pertunangan dan PerkahwinanPasti di minda masing2 akan terbayang Gubahan Hantaran kan? Begitu jugak dengan diriku..tiap kali gubahan hantaran indahkraft Barang-barang untuk buat bunga telur ni Ida sendiri yg bagi, saya & rakan2 tolong buat jergambar tak banyak sbb tak sempat nak ambil gambar.
Read more »

WEDANG JAGUNG CAMPUR

Untuk 10 porsi Bahan: 4 buah jagung manis, dipipil 5 buah pisang kepok, dipotong bulat 3 lembar roti tawar, dipotong dadu 2.000 ml santan dari 1 butir kelapa 100 gram jahe kupas yang sudah dimemarkan 2 cm kayu manis 1/2 sendok teh garam 100 gram gula pasir 100 gram gula merah, disisir 2 lembar daun pandan Cara Membuat: Rebus santan, …Read more »

Bakmi Panjang Umur

Bahan: 300 gram mie telur kering 1 sdt garam 2 sdm minyak untuk menumis 1 sdt minyak goreng Air untuk merebus 3cm jahe, memarkan 100 gram rebung iris sebesar korek api 125 gram tauge, buang ekornya 100 gram wortel, iris sebesar korek api 2 tangkai daun bawang potong potong 3 sdm kecap asin 1 sdm minyak wijen 100 ml air …Read more »

Kukis Hias

Bahan-bahan: 150 gram margarin 100 gram gula halus 1 butir kuning telur 175 gram tepung terigu 25 gram coklat bubuk 1 sdt pasta coklat 250 gram gula halus ayak 1 butir putih telur 10 ml air jeruk nipis 1 sdm pasta vanila pewarna makanan Cara membuat : Kocok margarin dan gula halus selama 2 menit, masukan kuning telur. Kocok kembali …Read more »