Cara Membentuk Hantaran Dan Seserahan

Cara Membuat Hantaran Seserahan Pernikahan Spreishop

Untuk pasangan muslim yang akan menikah, perlu tahu cara membuat hantaran seserahan pernikahan agar tidak monoton hantaran seserahan pernikahan dengan sprei seserahan dan hantaran pernikahan hibatullah Kakak nikah tanggal 29 Desember 2011, dan untuk seserahan daripada nyuruh orang lain buatkan dan itu perlu biaya, gimana kalo aku design sendiri aja kak ?
Read more »

Packaging Citarasawan Blogspot

Ehem ehem.. DISCLAIMER Sebarang penyalinan semula kedalam blog adalah dibenarkan dengan keizinan dan perlu menyatakan sumber yang diambil sebagai tanda penghargaan. bunga dip bunga dip bunga dulang bunga pahar bunga pahar bunga dip bunga dulang bunga pahar bunga pahar dip bunga telor bunga telur cara cara membuat bunga dip cara membuat bunga dip gubahan bunga dulang gubahan bunga hantaran
Read more »

Miracle Souvenir Pernikahan Unik – Wedding Souvenir

Halo…Miracle souvenir ingin mengucapkan selamat natal 2011 dan selamat tahun baru 2012 buat semua customer dan calon pengantin dimanapun kalian berada…:). caracara buat reben hamper tentang aku Petang ni nak siapkan hamper mesti siap sebelum esok huhu .. bunga pulak habis .. jadik mahu tak mahu kena la buat bunga reben ni .. bukan apa yang
Read more »

Hasue I Love My Life Cara2 Membentuk Kek Marblebelang

Salam bulan Mac..alhamdulillah dah sampai bulan ke 3 pada tahun ini.. Seperti yang dijanjikan, kali ini nak tunjukkan cara2 bergambar bagaimana membuat daftar harga cupcakesjakarta Dijamin Yummy! Kami memastikan rasa cupcake kami tidak kalah dengan bentuknya. Kami menggunakan bahan dengan kualitas terbaik dan mengolahnya dengan segenap rasa
Read more »

Blog Citarasa Wan

Tempahan Doorgift Biskut Lidah Kucing dalam Jar, ramai yang sukakan biskut lidah kucing yang berwarna warni ini sebagai pemberian buat tetamu di majlis keraian dan hasue i love my life resepi kuih tiram dan cara izahdaut said [Reply to comment] sue.. ko tau dak. kuih ni adalah satu nostalgia buat aku zaman kecik dulu. kuih ni mmg kebiasaan nyer tempat aku kat
Read more »

WEDANG JAGUNG CAMPUR

Untuk 10 porsi Bahan: 4 buah jagung manis, dipipil 5 buah pisang kepok, dipotong bulat 3 lembar roti tawar, dipotong dadu 2.000 ml santan dari 1 butir kelapa 100 gram jahe kupas yang sudah dimemarkan 2 cm kayu manis 1/2 sendok teh garam 100 gram gula pasir 100 gram gula merah, disisir 2 lembar daun pandan Cara Membuat: Rebus santan, …Read more »

Bakmi Panjang Umur

Bahan: 300 gram mie telur kering 1 sdt garam 2 sdm minyak untuk menumis 1 sdt minyak goreng Air untuk merebus 3cm jahe, memarkan 100 gram rebung iris sebesar korek api 125 gram tauge, buang ekornya 100 gram wortel, iris sebesar korek api 2 tangkai daun bawang potong potong 3 sdm kecap asin 1 sdm minyak wijen 100 ml air …Read more »

Kukis Hias

Bahan-bahan: 150 gram margarin 100 gram gula halus 1 butir kuning telur 175 gram tepung terigu 25 gram coklat bubuk 1 sdt pasta coklat 250 gram gula halus ayak 1 butir putih telur 10 ml air jeruk nipis 1 sdm pasta vanila pewarna makanan Cara membuat : Kocok margarin dan gula halus selama 2 menit, masukan kuning telur. Kocok kembali …Read more »

3.47MB - 0.9605 seconds