Melancong Ke Uss Singapore

Melancong Ke Universal Studio Singapura Uss Kembara

Jom Melancong ke Singapura bersama Kembara Sufi Travel & Tours Sdn Bhd! Destination : Universal Studio Singapore. Duration : 3 Days 2 Night. Price start from : RM413 my life alhamdulillah melancong ke singapura day 1 My sis and I plan nak ke Singapore ni sejak oktober lagi. Tapi kami plan untuk stay kat JB jer iaitu kat Rumah Rehat Staf Mara kat Jalan Yahya Awal, JB.
Read more »

~my Colorful Of Life~ Tips Bercuti Atau Melancong Ke

Tek si dari hotel ke Monas: Rph11,000: Bajaj dari Monas ke Tanah Abang: Rph15,000: Teksi dari Tanah Abang ke Mangga 2: Rph28,000: Teksi dari Mangga 2 ke tips melancong ke et cara orang bujang <2 dari Ok! Let’s continue Tips Phuket I ni yang dah lama sanggat tertangguh ni. Entry ni pun dah lame terterap dalam draft. Dah baca tips I
Read more »

Melancong Ke Situ Cileunca Wisata Bandung

Related Listing. Menikmati Indahnya Pemandangan Kota Melalui Punclut Bandung. Pernah mampir ke Punclut Bandung untuk menikmati lensekap indahnya Kota Bandung? teratak mutiara kasih tips bercutimelancong ke bandung Percutian kami sekeluarga ke bandung sumanya diuruskan sendiri, kami langsung tidak meggunakan agen.So segala hal kena wat sendri la.Dari booking tiket
Read more »

Archive For The ‘melancong’ Category The Life Journey

Singapore 2014 ~ 1 Day Trip Trip sehari ke Singapore sempena cuti 16 September 2014 adalah plan singkat. Balik kerja terus pergi ke TBS, ambil tiket bus KL TBS budak baru belajar wajib baca sekiranya mahu melancong ke Salam, seriously korang wajib baca apa yang aku nak tulis ni sekiranya korang nak pergi travel ke Beijing especially yang pergi melalui travel agent.
Read more »

Real Life Is Real Senarai Semak Melancong Ke Australia

Sebenarnya tak sure nak letak tajuk entri apa Tips melancong ke Australia? Senarai semak or Checklist Melancong ke Australia? ~my colorful of life~ tips bercuti atau melancong ke bali Salam kak..sebaik ada blog ke bali akk nie sonang sya nk pilih2 destinasi honeymoon ke sna pda 13hb jan 2014 nnt..nk tnya akk soklan sket hihi..
Read more »

WEDANG JAGUNG CAMPUR

Untuk 10 porsi Bahan: 4 buah jagung manis, dipipil 5 buah pisang kepok, dipotong bulat 3 lembar roti tawar, dipotong dadu 2.000 ml santan dari 1 butir kelapa 100 gram jahe kupas yang sudah dimemarkan 2 cm kayu manis 1/2 sendok teh garam 100 gram gula pasir 100 gram gula merah, disisir 2 lembar daun pandan Cara Membuat: Rebus santan, …Read more »

Bakmi Panjang Umur

Bahan: 300 gram mie telur kering 1 sdt garam 2 sdm minyak untuk menumis 1 sdt minyak goreng Air untuk merebus 3cm jahe, memarkan 100 gram rebung iris sebesar korek api 125 gram tauge, buang ekornya 100 gram wortel, iris sebesar korek api 2 tangkai daun bawang potong potong 3 sdm kecap asin 1 sdm minyak wijen 100 ml air …Read more »

Kukis Hias

Bahan-bahan: 150 gram margarin 100 gram gula halus 1 butir kuning telur 175 gram tepung terigu 25 gram coklat bubuk 1 sdt pasta coklat 250 gram gula halus ayak 1 butir putih telur 10 ml air jeruk nipis 1 sdm pasta vanila pewarna makanan Cara membuat : Kocok margarin dan gula halus selama 2 menit, masukan kuning telur. Kocok kembali …Read more »

18.02MB - 1.5781 seconds