Cara Mengubah Bunga

Tv3 Caracara Mengubah Bunga Ros Youtube

This video i get it from the blind date program in tv 3 malaysia.. and this is some information to make a bunch of flowers . . cara membuat bunga telur youtube Another version of HOW TO MAKE A BUNGA TELOR ENJOY!! haha
Read more »

Kedai Bunga Eco Flora Gubahan Bunga Segar

Kedai Bunga Di SACC Mall Shah Alam.Gubahan Bunga Untuk Setiap Upacara Dengan Harga Yang Berpatutan bunga dip bunga dip bunga dulang bunga pahar bunga pahar Salam, Post kali ini saya ingin bercerita tentang cara-cara membuat bunga dip kecil. Bunga dip kecil ini penting untuk menambah seri pada gubahan bunga yang dihasilkan.
Read more »

Gubahan Bunga Hantaran

Pakej Gubahan Bunga Hantaran ini sekali dengan barang (i.e: handbag, alat make-up, etc) atau gubahan sahaja? Kami tidak menyediakan barang-barang seperti handbag aku amirul syafique gubahan hantaran bunga rampai ´╗┐ok terliur tak nengok pic kat atas tu ,, mir nak tunjukkan u ols cara mir wat gubahan hantaran bunga rampai lak,, lama dah mir tak buat gubahan
Read more »

Gubahan Bunga Pasu Seni Qanasuri

Posts about Gubahan Bunga Pasu written by sue bits best tutorial membuat gubahan hantaran bunga segar BitsBest said hi liesa better sehari sebelum majlis awk gubah..nanti just nice gubahan hantaran bunga awk tu. tips : ok utk makluman, BB beli bunga tu
Read more »

Bits Best Tutorial Gubahan Bunga Ros

"Bang kalo ada bunga ros yang rasa-rasa tak mau tu, jangan segan-segan telepon sayer yer" fazemy gubahan bunga untuk raya Saya minat bunga ros. Kenkonon tahun ni raya bunga bertemakan english style la.
Read more »

WEDANG JAGUNG CAMPUR

Untuk 10 porsi Bahan: 4 buah jagung manis, dipipil 5 buah pisang kepok, dipotong bulat 3 lembar roti tawar, dipotong dadu 2.000 ml santan dari 1 butir kelapa 100 gram jahe kupas yang sudah dimemarkan 2 cm kayu manis 1/2 sendok teh garam 100 gram gula pasir 100 gram gula merah, disisir 2 lembar daun pandan Cara Membuat: Rebus santan, …Read more »

Bakmi Panjang Umur

Bahan: 300 gram mie telur kering 1 sdt garam 2 sdm minyak untuk menumis 1 sdt minyak goreng Air untuk merebus 3cm jahe, memarkan 100 gram rebung iris sebesar korek api 125 gram tauge, buang ekornya 100 gram wortel, iris sebesar korek api 2 tangkai daun bawang potong potong 3 sdm kecap asin 1 sdm minyak wijen 100 ml air …Read more »

Kukis Hias

Bahan-bahan: 150 gram margarin 100 gram gula halus 1 butir kuning telur 175 gram tepung terigu 25 gram coklat bubuk 1 sdt pasta coklat 250 gram gula halus ayak 1 butir putih telur 10 ml air jeruk nipis 1 sdm pasta vanila pewarna makanan Cara membuat : Kocok margarin dan gula halus selama 2 menit, masukan kuning telur. Kocok kembali …Read more »

18.03MB - 0.4912 seconds