Cara Cara Melipat Mereka Gubahan Tunang

Caracara Membuat Bunga Telur Pink Daripada Kertas Crepe

Cara untuk membuat bunga telur pink yang sangat comel ini ialah, potongkan memanjang kertas crepe. Lihat gambo; Kemudian gulungkan secara longgar kertas sentuhan nin's gubahan hantaran perkahwinan dan Kepada sesiapa yang inginkan hantaran wangian/perfume , Kak Nin sedang membantu mempromosikan untuk kawan Kak Nin iaitu lebih 30 jenis haruman untuk lelaki
Read more »

D A R I B I N T A N G Gubahan Hantaran Bertunang

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini. Last entry tentang gubahan hantaran bertunang, saya ada selitkan satu gambar gubahan kain pelikat tapi persiapan pengantin budget a k a amy pb pb gubahan Pengantinbudget2 (PB) menyediakan perkhidmatan: 1. Gubahan hantaran ; budget - esklusif (i) Gubah sahaja - barang membuat hantaran dibeli sendiri = dari
Read more »

Laman Blog Tunang Mohd Saiful Bukhari Azlan Pemuda Umno

Tahniah kepada Janna kerana memahami isu sodomi dan memilih untuk terus bersama tunang nya. Anak muda yang tidak emosi akan dewasa dengan jiwa yang besar. sentuhan nin's gubahan hantaran perkahwinan dan " Seperti orang lain, segalanya bermula dari minat dan hobi. Suka melihat gubahan-gubahan dan jambangan-jambangan bunga yang cantik terutamanya di kedai-kedai bunga
Read more »

Tak Jadi Bertunang Bakal Tunang Tak Hadir

Kalau lelaki beria ajak bertunang, tiba tiba dia kata dia gementar, dia rasa buat keputusan terlalu gopoh. Patut ke saya risau? Dia kata dia yakin dgn saya fazemy gubahan bunga untuk raya Klw kreatip kan mcm2 gubahan leh buat. Masalah ni tangan saya ni idakler kreatip. Klw gubah tak jd pun mcm bunga2 cinta. Makanya klw unt gubahan besar
Read more »

Makngohselamoh Gubahan Hantaran Gulagula

Nak buat gubahan macam ni kena ada 2 polisterine bentuk love (1 size besar, 1 size kecik, lepas tu kerusi kecil, mangkuk (untuk dijadikan payung) kalau ada bakal tunang sudah nikah dengan janda senyapsenyap Untuk Memilih Tajuk Artikel Dalam Blog Ini, Sila Taip Perkataan di sini.
Read more »

WEDANG JAGUNG CAMPUR

Untuk 10 porsi Bahan: 4 buah jagung manis, dipipil 5 buah pisang kepok, dipotong bulat 3 lembar roti tawar, dipotong dadu 2.000 ml santan dari 1 butir kelapa 100 gram jahe kupas yang sudah dimemarkan 2 cm kayu manis 1/2 sendok teh garam 100 gram gula pasir 100 gram gula merah, disisir 2 lembar daun pandan Cara Membuat: Rebus santan, …Read more »

Bakmi Panjang Umur

Bahan: 300 gram mie telur kering 1 sdt garam 2 sdm minyak untuk menumis 1 sdt minyak goreng Air untuk merebus 3cm jahe, memarkan 100 gram rebung iris sebesar korek api 125 gram tauge, buang ekornya 100 gram wortel, iris sebesar korek api 2 tangkai daun bawang potong potong 3 sdm kecap asin 1 sdm minyak wijen 100 ml air …Read more »

Kukis Hias

Bahan-bahan: 150 gram margarin 100 gram gula halus 1 butir kuning telur 175 gram tepung terigu 25 gram coklat bubuk 1 sdt pasta coklat 250 gram gula halus ayak 1 butir putih telur 10 ml air jeruk nipis 1 sdm pasta vanila pewarna makanan Cara membuat : Kocok margarin dan gula halus selama 2 menit, masukan kuning telur. Kocok kembali …Read more »

18.03MB - 0.6548 seconds