Cara Cara Melipat Mereka Gubahan Tunang

Gubahan Gulagula 1 Youtube

Bahan Gula-Guala telekong youtube telekong baby
Read more »

D A R I B I N T A N G Caracara Membuat Bunga Telur

wahh syiok jer tgk tutorial ko,baru aku tau camner nk wuat bunga telur gini..hehe..tq tq. Reply Delete jazihan review tunang updated Hantaran bertunang simple. Encik Tunang bagi aku 5 dulang, aku balas 7 dulang. Hantaran aku lebih kepada makanan dan manisan sahaja. Macam cake, famous
Read more »

Lyn Marzuki Bajet Tunang Lyn Marzuki

Baju : Untuk baju, Lyn cuma cari yang simple dan ikut warna tema. Lyn beli baju kurung biasa sahaja . Warna merah merun kosong cuma letak batu bagi naik sikit corak artikel kak nin cara menggubah sirih sebakul " Seperti orang lain, segalanya bermula dari minat dan hobi. Suka melihat gubahan-gubahan dan jambangan-jambangan bunga yang cantik terutamanya di kedai
Read more »

Usaha Taqwa Caracara Melawan Mazmumah Terhadap Mia

Incoming search terms: cara mengatasi sifat mazmumah (5) cara membuang sifat mazmumah (3) cara menghilangkan sifat mazmumah (3) membuang sifat mazmumah (3) d a r i b i n t a n g caracara membuat bunga telur Cara untuk membuat bunga telur pink yang sangat comel ini ialah, potongkan memanjang kertas crepe. Lihat gambo; Kemudian gulungkan secara longgar kertas
Read more »

Sentuhan Nin's Gubahan Hantaran Perkahwinan Dan

Kepada sesiapa yang inginkan hantaran wangian/perfume , Kak Nin sedang membantu mempromosikan untuk kawan Kak Nin iaitu lebih 30 jenis haruman untuk lelaki sweet design ♥ tempahan gubahan hantaran ♥ it's all Sape sini nak kawin / tunang..?? Angkat Tangan..!! Dah siap lom hantaran..?? hihi ^_^ Bagi yg xde mase or xkreatip nak wat hantaran, jgn risau.. KAMI ADA..!!
Read more »

WEDANG JAGUNG CAMPUR

Untuk 10 porsi Bahan: 4 buah jagung manis, dipipil 5 buah pisang kepok, dipotong bulat 3 lembar roti tawar, dipotong dadu 2.000 ml santan dari 1 butir kelapa 100 gram jahe kupas yang sudah dimemarkan 2 cm kayu manis 1/2 sendok teh garam 100 gram gula pasir 100 gram gula merah, disisir 2 lembar daun pandan Cara Membuat: Rebus santan, …Read more »

Bakmi Panjang Umur

Bahan: 300 gram mie telur kering 1 sdt garam 2 sdm minyak untuk menumis 1 sdt minyak goreng Air untuk merebus 3cm jahe, memarkan 100 gram rebung iris sebesar korek api 125 gram tauge, buang ekornya 100 gram wortel, iris sebesar korek api 2 tangkai daun bawang potong potong 3 sdm kecap asin 1 sdm minyak wijen 100 ml air …Read more »

Kukis Hias

Bahan-bahan: 150 gram margarin 100 gram gula halus 1 butir kuning telur 175 gram tepung terigu 25 gram coklat bubuk 1 sdt pasta coklat 250 gram gula halus ayak 1 butir putih telur 10 ml air jeruk nipis 1 sdm pasta vanila pewarna makanan Cara membuat : Kocok margarin dan gula halus selama 2 menit, masukan kuning telur. Kocok kembali …Read more »