Cara Cara Melipat Mereka Gubahan Tunang

Simple Aje Hantaran Tutorial 004 Caracara Membuat

Hari ini kita akan belajar cara-cara untuk membuat bantal dulang hantaran. Sekarang memang tengah hangat permintaan untuk bantal dulang jenis ini. simple aje hantaran tutorial 001 gubahan hantaran bekas SalamHari ini saya ingin berkongsi dengan anda cara untuk menggubah hantaran yang ringkas tetapi menarik. Semoga dengan adanya tutorial ini, ianya dapat
Read more »

D A R I B I N T A N G Caracara Membuat Bunga Telur

wahh syiok jer tgk tutorial ko,baru aku tau camner nk wuat bunga telur gini..hehe..tq tq. Reply Delete artikel kak nin cara menggubah sirih sebakul " Seperti orang lain, segalanya bermula dari minat dan hobi. Suka melihat gubahan-gubahan dan jambangan-jambangan bunga yang cantik terutamanya di kedai
Read more »

Bilik Tidur Tips Melipat Dan Menyusun Seluar Dengan Lebih

Blog seorang emak dan isteri Bagi aku, cara susun macam ni dah cukup efisienpaling mudah time nak kemas almarinak lapĀ² habukangkut je kotakĀ² isu bumper kahwin sirih junjung kepala adat gubahan Sebut pasal sirih junjung, semua pengantin tahu, ia benda wajib, kena ada dalam senarai barang hantaran pertunangan mahupun perkahwinan. Malahan, dalam
Read more »

Laman Blog Tunang Mohd Saiful Bukhari Azlan Pemuda Umno

Tahniah kepada Janna kerana memahami isu sodomi dan memilih untuk terus bersama tunang nya. Anak muda yang tidak emosi akan dewasa dengan jiwa yang besar. sentuhan nin's gubahan hantaran perkahwinan dan " Seperti orang lain, segalanya bermula dari minat dan hobi. Suka melihat gubahan-gubahan dan jambangan-jambangan bunga yang cantik terutamanya di kedai-kedai bunga
Read more »

Fazemy Gubahan Bunga Untuk Raya

Klw kreatip kan mcm2 gubahan leh buat. Masalah ni tangan saya ni idakler kreatip. Klw gubah tak jd pun mcm bunga2 cinta. Makanya klw unt gubahan besar karya ku paridah ishak ukiran dan gubahan buahbuahan ya cantik tu..nick bolehlah perhati2 mana nak tahu nak hias majlis makan beradab nanti kantq Nick Nashram. Reply Delete
Read more »

WEDANG JAGUNG CAMPUR

Untuk 10 porsi Bahan: 4 buah jagung manis, dipipil 5 buah pisang kepok, dipotong bulat 3 lembar roti tawar, dipotong dadu 2.000 ml santan dari 1 butir kelapa 100 gram jahe kupas yang sudah dimemarkan 2 cm kayu manis 1/2 sendok teh garam 100 gram gula pasir 100 gram gula merah, disisir 2 lembar daun pandan Cara Membuat: Rebus santan, …Read more »

Bakmi Panjang Umur

Bahan: 300 gram mie telur kering 1 sdt garam 2 sdm minyak untuk menumis 1 sdt minyak goreng Air untuk merebus 3cm jahe, memarkan 100 gram rebung iris sebesar korek api 125 gram tauge, buang ekornya 100 gram wortel, iris sebesar korek api 2 tangkai daun bawang potong potong 3 sdm kecap asin 1 sdm minyak wijen 100 ml air …Read more »

Kukis Hias

Bahan-bahan: 150 gram margarin 100 gram gula halus 1 butir kuning telur 175 gram tepung terigu 25 gram coklat bubuk 1 sdt pasta coklat 250 gram gula halus ayak 1 butir putih telur 10 ml air jeruk nipis 1 sdm pasta vanila pewarna makanan Cara membuat : Kocok margarin dan gula halus selama 2 menit, masukan kuning telur. Kocok kembali …Read more »

18.04MB - 1.1998 seconds