Cara Cara Melipat Mereka Gubahan Tunang

D A R I B I N T A N G Caracara Membuat Bunga Telur

wahh syiok jer tgk tutorial ko,baru aku tau camner nk wuat bunga telur gini..hehe..tq tq. Reply Delete isu bumper kahwin sirih junjung kepala adat gubahan Sebut pasal sirih junjung, semua pengantin tahu, ia benda wajib, kena ada dalam senarai barang hantaran pertunangan mahupun perkahwinan. Malahan, dalam
Read more »

Laman Blog Tunang Mohd Saiful Bukhari Azlan Pemuda Umno

Tahniah kepada Janna kerana memahami isu sodomi dan memilih untuk terus bersama tunang nya. Anak muda yang tidak emosi akan dewasa dengan jiwa yang besar. fazemy gubahan bunga untuk raya Klw kreatip kan mcm2 gubahan leh buat. Masalah ni tangan saya ni idakler kreatip. Klw gubah tak jd pun mcm bunga2 cinta. Makanya klw unt gubahan besar
Read more »

Simple Aje Hantaran Tutorial 012 Gubahan Hantaran Tuala

Membuat gubahan hantaran pertunangan, hantaran perkahwinan dan perkhidmatan candy buffet dengan harga yang berpatutan. sentuhan nin's gubahan hantaran perkahwinan dan " Seperti orang lain, segalanya bermula dari minat dan hobi. Suka melihat gubahan-gubahan dan jambangan-jambangan bunga yang cantik terutamanya di kedai
Read more »

D A R I B I N T A N G Gubahan Hantaran Bertunang

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini. Last entry tentang gubahan hantaran bertunang, saya ada selitkan satu gambar gubahan kain pelikat tapi d i y mudah murah dan praktikal gubahan hantaran cantik gubahan wallet tu2 kuntum je pun dah berseri :)contrast between red roses & black items mmg stunning. Reply Delete
Read more »

6mengenal Diri Melalui Rasa Hati Bab 3 Caracara

Sambungan Bab 3 Di sini akan saya huraikan cara-cara mujahadah terhadap penyakit hasad, dengki, pemarah dan gila dunia. Sebelum itu akan dijelaskan bahwa ayampenyek cara membuat ramarama origami Jika tiada entri baharu..kebiasaannya ade dikongsi di FB Jika ada video yg tdk lagi boleh dimainkan.. sila komen utk alert kpd kami..
Read more »

WEDANG JAGUNG CAMPUR

Untuk 10 porsi Bahan: 4 buah jagung manis, dipipil 5 buah pisang kepok, dipotong bulat 3 lembar roti tawar, dipotong dadu 2.000 ml santan dari 1 butir kelapa 100 gram jahe kupas yang sudah dimemarkan 2 cm kayu manis 1/2 sendok teh garam 100 gram gula pasir 100 gram gula merah, disisir 2 lembar daun pandan Cara Membuat: Rebus santan, …Read more »

Bakmi Panjang Umur

Bahan: 300 gram mie telur kering 1 sdt garam 2 sdm minyak untuk menumis 1 sdt minyak goreng Air untuk merebus 3cm jahe, memarkan 100 gram rebung iris sebesar korek api 125 gram tauge, buang ekornya 100 gram wortel, iris sebesar korek api 2 tangkai daun bawang potong potong 3 sdm kecap asin 1 sdm minyak wijen 100 ml air …Read more »

Kukis Hias

Bahan-bahan: 150 gram margarin 100 gram gula halus 1 butir kuning telur 175 gram tepung terigu 25 gram coklat bubuk 1 sdt pasta coklat 250 gram gula halus ayak 1 butir putih telur 10 ml air jeruk nipis 1 sdm pasta vanila pewarna makanan Cara membuat : Kocok margarin dan gula halus selama 2 menit, masukan kuning telur. Kocok kembali …Read more »

3.47MB - 1.3088 seconds