Cara Cara Melipat Mereka Gubahan Tunang

Gubahan Hantaran

Pelajari cara untuk membuat gubahan hanya di Kahwin Dot Net. Layari channel http://www.youtube.com/kahwindotnet. cara nak cara melipat sejadah untuk hantaran matahari musik cara untuk mengatahui tahap stress, Gubahan hantaran lipatan Hantaran tunang bagi kepada pihak lelaki untuk majlis tunang kami tempoh hari,
Read more »

Diy Telekung Hantaran Diari Ke?

cara melipat telekung untuk dijadikan hantaran *dah mcm rancangan memasak pulak* hantaran telekung ni saya gubah dulu then baru bagi kat Incik Tunang basic sirih dara 'sirih junjung' by khaaf wedding Betel nut leaves and accompaniments with beautiful flower http://singaporeweddingservices.blogs
Read more »

Cara Melipat Duit Untuk Hantaran

Cara membuat gubahan Cara-cara bayaran fidyah untuk mereka yang meninggalkan puasa, Cara Selagi tak settle majlis perkahwinan saya ngan en.tunang, cara melipat handuk untuk hantaran pernikahan matahari musik cara melipat handuk untuk Pelajari cara untuk membuat gubahan hanya di kahwin dot net. layari channel http://www.youtube Mereka kerap mengajak anaknya
Read more »

Gubahan Hantaran Bertunang Tualatowel D A R I B I N T

Gubahan Hantaran Pertunangan Mereka Ini Penting. Nak cerita pasal tunang lagi. Hahahah Nampaknya cerita tentang bertun d a r i b i n t a n g gubahan hantaran bertunang Last entry tentang gubahan hantaran bertunang, saya ada selitkan satu gambar gubahan kain pelikat tapi saya tak ceritakan pun cara tunang lagi
Read more »

WEDANG JAGUNG CAMPUR

Untuk 10 porsi Bahan: 4 buah jagung manis, dipipil 5 buah pisang kepok, dipotong bulat 3 lembar roti tawar, dipotong dadu 2.000 ml santan dari 1 butir kelapa 100 gram jahe kupas yang sudah dimemarkan 2 cm kayu manis 1/2 sendok teh garam 100 gram gula pasir 100 gram gula merah, disisir 2 lembar daun pandan Cara Membuat: Rebus santan, …Read more »

Bakmi Panjang Umur

Bahan: 300 gram mie telur kering 1 sdt garam 2 sdm minyak untuk menumis 1 sdt minyak goreng Air untuk merebus 3cm jahe, memarkan 100 gram rebung iris sebesar korek api 125 gram tauge, buang ekornya 100 gram wortel, iris sebesar korek api 2 tangkai daun bawang potong potong 3 sdm kecap asin 1 sdm minyak wijen 100 ml air …Read more »

Kukis Hias

Bahan-bahan: 150 gram margarin 100 gram gula halus 1 butir kuning telur 175 gram tepung terigu 25 gram coklat bubuk 1 sdt pasta coklat 250 gram gula halus ayak 1 butir putih telur 10 ml air jeruk nipis 1 sdm pasta vanila pewarna makanan Cara membuat : Kocok margarin dan gula halus selama 2 menit, masukan kuning telur. Kocok kembali …Read more »

18.03MB - 0.6226 seconds